tentoonstellingen
__schilderijen__tekeningen en aquarellen__grafiek__nieuws en oud nieuws__bibliografie__biografie__contact

bestel nu 'les halles, de buik van parijs'

 

 

 

Op 19 april, bij de opening van de tentoonstelling 'Is Getekend' in de Vishal te Haarlem,  verschijnt het boek 'Les Halles , de buik van Parijs'. Dit boek bevat tekeningen die Jaap Ploos van Amstel maakte in 1966 van les Halles, de Parijse markthallen, op basis van schetsen gemaakt in de zomer van 1965 en het najaar van 1966. Zij werden destijds geëxposeerd bij Galerie Louise Eskens in Parijs, Rue Sainte-Anne, in 1968. De tekeningen waren sinds 1968 niet meer geëxposeerd of getoond.

 

De reeks tekeningen is nu voor het eerst weer te zien. Ter gelegenheid daarvan is besloten tot het maken van dit boek, in een genummerde en gesigneerde oplage van 75 exemplaren. De prijs bedraagt € 20,-

 

De tekeningen zijn geïllustreerd met teksten uit ‘Le Ventre de Paris’ (1873) van Emile Zola.

 

Specificaties: afmetingen 30 x 21 cm, 32 pagina's, 12 full color afbeeldingen van de tekeningen op 190 grams fotopapier,hardcover, genummerd en gesigneerd

 

Het boek is te koop tijdens de tentoonstelling in de Vishal (zie de pagina tentoonstellingen voor data en tijden). U kunt ook het boek hier bestellen of reserveren. Het boek kan worden opgestuurd a raison van €3,84 voor 1 boek (als brievenbuspakketje van PostNL; voor meerdere exemplaren, vraag om de verzendkosten), of kan worden opgehaald in Haarlem of op een andere nader af te spreken locatie of gelegenheid.

 

Om 'Les Halles, de buik van Parijs' te bestellen vult u het onderstaande formulier in. U ontvangt dan op korte termijn een e-mail met bevestiging van uw bestelling en informatie over betaalwijze en verzending.
 

Naam *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

E-mail adres *

Aantal exemplaren *

Verzending *

Opmerkingen

* verplicht veld