tentoonstellingen
__schilderijen__tekeningen en aquarellen__grafiek__nieuws en oud nieuws__bibliografie__biografie__contact

verjaardagspenning jaap ploos van amstel door frank letterie

 

 

 

Update 2 maart 2017 - Naar aanleiding van het artikel over deze penning in het maart/april nummer De Beeldenaar, is besloten om de inschrijving te heropenen tot en met 1 april 2017.

 

Ter gelegenheid van de negentigste verjaardag van zijn collega en vriend, de schilder en tekenaar Jaap Ploos van Amstel, heeft beeldhouwer Frank Letterie een verjaardagspenning gemaakt.

Deze bronzen penning, met een doorsnede van 70 mm, wordt zandgegoten en gepatineerd bij Koninklijke Eijsbouts, en is bij voorintekening te bestellen voor 285,- inclusief verzendkosten. De oplage is maximaal 90 exemplaren. De penning wordt geleverd met een genummerd certificaat, gesigneerd door Letterie en Ploos van Amstel.

De maximale oplage bedraagt 90 stuks. De intekening sluit op 1 februari 2017 of zoveel eerder als de maximale oplage is voltekend.

 

 

 

Intekening voor deze penning is mogelijk middels het onderstaande bestelformulier. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling, alsook bericht wanneer de intekening is gesloten, en een factuur zodra de penning gereed is voor verzending. Verzending vindt plaats na ontvangst van uw betaling.

De verwachting is dat de penningen circa een maand na sluiting van de intekening gereed zullen zijn.

 

Naam *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

E-mail adres *

Aantal exemplaren *

 

Hoe hoorde u van deze penning?

 

Vragen of opmerkingen

* verplicht veld