tentoonstellingen
__schilderijen__tekeningen en aquarellen__grafiek__nieuws en oud nieuws__bibliografie__biografie__contact

bestel nu de 'kunst- en vliegwerk' agenda 2016

 

 

 

Ook voor 2016 is een Ploos van Amstel-agenda uitgebracht. Na het succes van de 'Rare Vogels'-agenda voor 2015, is nu voor 2016 een agenda uitgebracht met de titel 'Kunst- en Vliegwerk'.

Deze agenda bevat schilderijen en aquarellen van vliegers, een onderwerp waar Ploos van Amstel zich al jaren mee bezig houdt. Deze fraaie agenda is nu te bestellen voor 22,50.

 

Specificaties: afmetingen 21 x 15 cm, 55 full color afbeeldingen, gedrukt op 160 grams papier, transparante plastic cover, 1 week per pagina (afbeelding links, 7 dagen rechts), met een solide spiraalbinding.

 

De agenda kan worden opgestuurd a raison van 3,50 voor 1 agenda (als brievenbuspakketje van PostNL; voor meerdere exemplaren, vraag om de verzendkosten), of kan worden opgehaald in Haarlem of op een andere nader af te spreken locatie of gelegenheid.

 

Bij afname van 4 of meer exemplaren geldt een korting van tenminste 20% op de prijs van de agenda's. Tevens bestaat de mogelijkheid om bij afname van 10 exemplaren of meer de agenda kostenloos te 'personaliseren' met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of instelling.

 

Om de agenda te bestellen vult u het onderstaande formulier in. U ontvangt dan op korte termijn een e-mail met bevestiging van uw bestelling en informatie over betaalwijze en verzending.
 

Naam *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

E-mail adres *

Aantal exemplaren *

Verzending *

Opmerkingen

* verplicht veld